Inscrieri deschise pentru cursurile de vara ale Asociatiei Fluens pentru organizatii neguvernamentale



Asociatia Fluens lanseaza un nou program de cursuri destinate organizatiilor neguvernamentale (ONG). Pe 18 iulie, 25 iulie si 1 august reprezentantii ONGurilor se pot inscrie la cursul de Scrierea proiectelor, sustinut de Cristina Iuresi, presedinte Asociatia Fluens si Otilia Geavlete, Vicepresedinte Asociatia Fluens si la cursul Brandraising: cum construim si cum comunicam brandul organizatiei, sustinut de Steliana Moraru, specialist comunicare si  doctorand in Stiintele Comunicarii si Relatii Publice. 

Credit foto Luis Llerena


Inscrierea la aceste cursuri este deschisa tuturor celor care activeaza in cadrul unei organizatii neguvernamentale, insa sunt incurajati sa se inscrie cu precadere reprezentanti ai organizatiilor mici si mijlocii, aflate la inceput de drum. Agenda cursului destinat scrierii proiectelor include urmatoarele subiecte: structura de baza a unui proiect, stabilirea obiectivelor, justificarea proiectului, graficul activitatilor si buget. 

Agenda cursului destinat construirii brandului va include: cum definim brandul, care este rolul brandingului intr-o organizatiei neguvernamentala, cum construim un brand care defineste personalitatea si pozitia organizatiei noastre, cum comunicam cu partenerii, cum crestem vizibilitatea organizatiei si ce instrumente gratuite (sau aproape gratuite) avem la indemana.

Participantii la trainingurile de vara vor beneficia gratuit de 2 ore de consultanta post training si acces la unul dintre webinariile pe care Asociatia Fluens le pregateste pentru toamna. 

Contravaloarea cursului Scrierea proiectelor este de 175 Ron si de 60 Ron pentru cursul Brandraising: cum construim si cum comunicam brandul organizatiei, sumele achitate sustinand proiectele Asociatiei Fluens destinate tinerilor din centrele de plasament si batranilor institutionalizati. Numarul maxim de participanti per curs este de 15 persoane.
Cursurile incep la ora 9 30 si vor avea o durata de 8 ore (Scrierea proiectelor), respectiv 4 ore (Brandraising) si se vor derula la sediul Asociatiei Fluens, din str. Lucacesti, nr. 4, sector 6, Bucuresti. Fiecare participant va primi un certificat ce va atesta prezenta sa la cursurile alese.

Inregistrarea pentru cursurile de vara se realizeaza prin completarea formularului disponibil aici., iar cei care doresc informatii suplimentare pot solicita mai multe detalii la adresa de email training@asociatiafluens.ro

Asociatia Fluens a inceput seria trainingurilor destinate organizatiilor neguvernamentale in 2014, iar pana in present au sustinut cursuri si ateliere axate pe scrierea proiectelor pentru linii de finantare europene, management de proiect, managementul voluntarilor si comunicare pentru organizatii neguvernamentale.

Despre Asociatia Fluens
Asociatia Fluens deruleaza, cu ajutorul echipei de voluntari, programe care vin in sprijinul celor mai vulnerabile categorii sociale: copii abandonati, batrani singuri, tineri aflati la inceput de drum, persoane bolnave si familii care provin din medii defavorizate.. Asociatia dezvolta o serie de proiecte in parteneriat cu directiile de protectie a copilului, caminele de varstnici, organizatii publice si private.
Activitatea organizatiei poate fi urmarita online, pe www.asociatiafluens.ro sau www.facebook.com/damdirectiebinelui

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.